This website uses its own and third-party cookies for the proper functioning of the website and to obtain statistical data on the navigation of its users. If you go on surfing, we will consider that you accepts the conditions.     Learn more

Data Protection

Data Protection

BASIC INFORMATION ABOUT DATA PROTECTION. In compliance with the provisions of the articles 13 y 14 RGPD 2016/679, April 27th

Responsible

GM LEGAL EXPERTS, S.L.

Purpose

Provide professional assistance for legal & tax.

Recipient

No data will be transferred to third parties at any time, except in cases of legal obligation.

Rights

You can access, amend or erase your data, as well as other rights, as explained on the additional info.

Additional Info

1.- Who is the Responsible for the management of your data?
Identity: GM LEGAL EXPERTS SL
Address: Av. del Mediterráneo 16, bajo. 03140 Guardamar del Segura, Alicante
Tel: +34 96 572 72 95
E-Mail: info@gmlegalexperts.com

Purpose

At GM LEGAL EXPERTS we deal with the information provided by clients with the aim of manage information requested by them and provide them with the engaged services.

Personal data provided by clients will be kept until the interested person don not request its removal.

Legitimation

The legal fundamental to deal with your data is the enforcement of the services engaged with our firm, as per the terms of the engagement letter. The eventual offer of other services is supported by the consent we are requesting. The remove of this consent will not affect to the enforcement of the engaged services.

Recipients

Data could be shared with other companies and public administration, when is required to provide the services engaged by the client.

Rights

Interested people are entitled to get confirmation from GM LEGAL EXPERTS about the treatment of their data.

The interested people have the right to access to their data, request its amendment, or even the removal if, for example, data are no longer necessary for the its initial purpose.

ILN

DAHL is a member of The International Lawyers Network (ILN) which is a leading association of 91 high-quality, full-service independent law firms.

Since 1988, the ILN has helped its members keep pace with todays global economy, through access to the tremendous strength and depth of the combined expertise of 5,000 lawyers in 67 countries on six continents.

Legal 500

Legal 500 is an international rating agency publishing its annual evaluation of law firms all over the world. In Denmark, law firms are evaluated within 17 areas of expertise, and DAHL Law firm was rated in five of these in 2016.

See more about DAHL at Legal 500

Terms of Business

These Terms of Business apply to all assignments unless otherwise is agreed in writing.

Invoicing

DAHL is using electronic invoicing to achieve more efficient and reliable processing of supplier invoices. Please send invoice as PDF by email. Please just one invoice per email.

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
VAT Reg. No.: DK 37 31 00 85
E-mail: info@gmlegalexperts.com

Advokataktieselskabet DAHL
Lundborgvej 18
8800 Viborg
VAT Reg. No.: DK 20 70 68 99
E-mail: info@gmlegalexperts.com

Client Accounts - Banks

Coverage according to the Deposit Guarantee Guidelines (Client Bank Accounts).

Law on depositors' liability in connection with bankruptcy of banks means that the same rules apply to the money that you / your company has at the bank through an attorneys client bank account, which applies to the money you put in the bank. If a bank is undergoing reconciliation or bankruptcy, the depositors (customers) may lose the money excessing 100,000 deposited by the depositors in the bank.

Until 1 June 2015, there were full deposits from the Deposit Guarantee Fund for any deposits made to a client bank account, regardless of the size of the amount. Now the same limitation applies to regular bank accounts and client bank accounts, which means that potentially - if your bank becomes distressed - you will the amount that exceeds 100,000 euros. If you / your company both have money on your own accounts and at the attorneys client bank account in the same bank, you can only get a total of 100,000 through the guarantee scheme. However, the coverage ceiling is greater in the case of housing transactions where the guarantee covers up to 10 million euros.

DAHL has collateral bank accounts in the following banks: Handelsbanken, Danske Bank, Jyske Bank, Nordea, Nykredit, SparNord Bank, Sydbank and Vestjysk Bank. Unless otherwise agreed or disclosed, trusted funds will be deposited in one of these institutes.

Disclaimer

The contents of this website are solely intended to give general information to the user of the website, and the website is purely of informative nature. The contents cannot replace concrete legal advice.

The contents of this website do not in any way establish a client relationship between the user of the website and DAHL.

DAHL aims to regularly update the contents and information of the website. However, DAHL does not guarantee that the information is complete, accurate or updated, and DAHL disclaims any responsibility for actions or consequences of actions which are wholly or partly done or omitted on the basis of the information given on the website.

This website may contain links to external websites. Any usage of such external links is entirely at the user's own risk, and DAHL is not responsible for the contents, services and products offered by such external websites.

DAHL possesses all rights to the contents and design of this website, including copyrights for texts and pictures. Wholly or partly rendering of contents, transmission of contents or permanent storage of contents must only be done after having obtained a preceding, written assent from DAHL.

Press

Journalists are welcome to contact us.

Contact

Privatlivspolitik

DAHL er efter Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven forpligtet til at beskytte personoplysninger som behandles om kunder, leverandrer, samarbejdspartnere, medarbejdere og vrige fysiske personer.

I denne privatlivspolitik kan du lse nrmere om hvordan vi generelt behandler personoplysninger.

Vi prioriterer korrekt og lovlig behandling af personoplysninger hjt.

DAHL optrder som dataansvarlig, nr vi behandler personoplysninger til gennemfrelse eller iagttagelse af vores egne interne interesser. Det vil med andre ord sige, at vi selv bestemmer de forml personoplysninger indsamles og behandles til, og vi i det vsentligste selv faststter hjlpemidlerne til gennemfrelse af disse behandlinger.

DAHL optrder i nogle sammenhnge ogs som databehandler. Dette er tilfldet, nr vi varetager en opgave for en anden, enten dataansvarlig eller databehandler, og hvor vores behandling af personoplysninger alene sker efter en modtaget instruks. Vi faststter i disse situationer ikke selv formlet med indsamling og behandling af personoplysningerne, og vi faststter ikke selv de overordnede hjlpemidler til gennemfrelsen af de overladte behandlinger. Nr vi optrder som databehandler, indgr vi en databehandleraftale med den ansvarlige, som navnlig faststter vilkr og instruks for vores behandling af personoplysninger. Aftalerne indgs i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen art. 28.

Behandlingsaktiviteter
Vi gennemfrer som dataansvarlig en rkke behandlingsaktiviteter, som navnlig omfatter personaleadministration, gennemfrelse af kundesamarbejder og leverandrsamarbejder samt markedsfringsaktiviteter.

Vi frer internt fortegnelser over vores behandlingsaktiviteter.

Personaleadministration
Vi orienterer internt vores medarbejdere om vores behandling af personoplysninger om dem.

Kundesamarbejder
Vi indsamler og behandler ndvendige personoplysninger for at kunne samarbejde med vores klienter. Vi bestrber os p kun at indsamle de oplysninger, som er ndvendige for gennemfrelse af samarbejdet, herunder opfyldelse af vores forpligtelser.

I forhold til kundesamarbejder indsamler og behandler vi typisk kun almindelige personoplysninger, ssom navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og tilsvarende kontaktoplysninger p kundens ejere og kontaktpersoner.
- Herudover indgr oplysninger, som udveksles med os, eksempelvis e-mail korrespondance, telefonnotater, anden post mv.

Behandling af sdanne personoplysninger er ndvendige for at forflge vores legitime interesser i forhold til administration af vores virksomhed og gennemfrelse af forpligtelser overfor kunder.

Leverandrer
Vi indsamler og behandler ndvendige personoplysninger for at kunne samarbejde med vores leverandrer og vrige samarbejdspartnere. Vi bestrber os p kun at indsamle de oplysninger, som er ndvendige for gennemfrelse af samarbejdet, herunder primrt opfyldelse af vores forpligtelser og varetagelse af vores interesser i forhold til aftag af varer og tjenesteydelser.

I forhold til leverandrer og andre samarbejdspartnere indsamler og behandler vi typisk kun almindelige personoplysninger ssom navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og tilsvarende kontaktoplysninger relevante kontaktpersoner.
- Herudover indgr oplysninger, som udveksles med os, eksempelvis e-mail korrespondance, telefonnota-ter, anden post mv.

Behandling af sdanne personoplysninger er ndvendig for at forflge vores legitime interesser i forhold til administration af vores virksomhed og den almindelige virksomhedsdrift.

Markedsfringsaktiviteter
Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med vores markedsfringsaktiviteter. Vi bestrber os p, at vi kun indsamler de ndvendige personoplysninger for at kunne opn det markedsfringsforml, som vi har defineret.

Vores overordnede markedsfringsaktiviteter omfatter bl.a. udsendelse af nyhedsbrev og anvendelse af cookies p hjemmeside. Se mere herom p de vrige undersider.

Hvor indsamler vi oplysninger fra?
De personoplysninger vi indsamler og behandler, indsamler vi primrt fra de registrerede personer selv. Vi indhenter dog ogs i en vis udstrkning oplysninger fra anden side, ssom offentlige databaser mv.

Videregivelse af personoplysninger
Afhngig af hvilke personoplysninger der er tale om, behandlingsformlet og den sammenhng personoplysningerne indgr i, kan vi videregive personoplysninger til tredjemand, herunder ogs det offentlige ssom kommuner, SKAT mv.

Vi deler ogs i en vis udstrkning personoplysninger med leverandrer, nr det er ndvendigt for opfyldelse af samarbejdets forml.

Vi sikrer os, at vi ved videregivelse af personoplysninger har det forndne behandlingsgrundlag for en videregivelse.

Behandlingssikkerhed
Vi sikrer fortrolighed, integritet og tilgngelighed af de personoplysninger vi behandler gennem tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Vores tekniske sikkerhedsforanstaltninger omfatter sikkerheden i den IT-understttelse, vi anvender i vores forretning. Vores organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger omfatter, at vi har fastsat retningslinjer og politikker, som vores ansatte skal efterleve. Vi flger op herp, og vi uddanner vores medarbejdere i passende omfang.

Vores behandlingssikkerhed for personoplysninger omfatter ogs, at vi sikrer en lovlig behandling, herunder at vi overholder de behandlingsprincipper persondatalovgivningen opstter, samt at vi sikrer at vi har et behandlingsgrundlag for vores behandlinger.

Sletning
De personoplysninger vi indsamler og behandler, sletter vi, nr vores behandlingsforml er opfyldt, og vi dermed ikke lngere har behov for oplysningerne.

Registreredes rettigheder
De personer vi behandler personoplysninger om, har efter persondatalovgivningen en rkke rettigheder, som vi respekterer. Rettighederne omfatter

  • retten til at anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af personoplysninger vi behandler
  • retten til at f begrnset af vores behandling af personoplysninger om den registrerede
  • retten til at gre indsigelse mod behandling samt
  • retten til i visse tilflde at f oplysninger om sig selv udleveret (dataportabilitet)
  • retten til at trkke et samtykke tilbage

Hvis du som registreret vil udnytte dine rettigheder, kan du kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor.

Klage
Hvis du er uenig eller utilfreds med den mde, vi behandler dine personoplysninger p, kan du klage til os. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor.

Du har ogs ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den mde, vi behandler dine personoplysninger p. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger p web


Vores kontaktoplysninger:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

CVR. nr.: 37 31 00 85

Vores databeskyttelsesansvarlige kontaktperson er:
Navn: Christoffer Belmann Mirasola
Telefon: +45 88 91 94 05
E-mail: info@gmlegalexperts.com

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har sprgsml, eller hvis du nsker at benytte dig af dine rettigheder.

Opdatering af vores persondatapolitik
Fra tid til anden vil det vre ndvendigt for os at opdatere denne persondatapolitik. Vi gennemgr regelmssigt vores persondatapolitik for at sikre, at den er opdateret, retvisende og i overensstemmelse med gldende lovgivning og principper for behandling af personoplysninger Vi offentliggr nye versioner p vores hjemmeside

Denne politik er version nr. 1, og er gldende fra den 24. maj 2018.

Nyhedsbrev

Nr du tilmelder dig DAHLs nyhedsbreve, beder vi dig om dine kontaktinformationer i form af e-mailadresse. Vi registrerer og bruger oplysningen til at udsende nyhedsbreve samt invitationer til nye arrangementer, hvis du har bedt om det.

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma. Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

CVR. nr.: 37 31 00 85

Tilmeldingsbetingelser
Nr du tilmelder dig nyhedsbrevet, bekrfter du samtidig, at du giver samtykke til, at DAHL behandler personoplysninger om dig i form af e-mailadresse.

Du bekrfter samtidig, at du er gjort bekendt med, at det er fuldstndig frivilligt at afgive samtykket, og at det ikke har negative konsekvenser for dig at undlade at give samtykket, andet end at du i s fald ikke vil modtage vores nyhedsbrev.

Du skal herudover vre opmrksom p, at hvis du klikker p links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Herudover anvender vi ikke din e-mail adresse.
Vores brug sker alene p grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

Vores it-system indsamler, i anonymiseret form, oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet herunder om vores nyhedsbrev bliver bnet, hvor lang tid mailen er ben, om der klikkes p links samt hvornr e-mailen slettes igen. De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet, bruger vi til at forbedre vores service, s vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at mlrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske forml i anonymiseret form.

Vilkr for modtagelse af nyhedsbrev
Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de forndne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hndeligt eller ulovligt tilintetgres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i vrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandr til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler p vores instruks.

Vi anvender servicen MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp udbydes af The Rocket Science Group, LLC og er hjemmehrende i Georgia, USA. MailChimp opbevarer og behandler personoplysninger for os som databehandler, og vi har indget skriftlig databehandlingsaftale for at sikre, at dine personoplysninger alene behandles efter vores instruks, p fortrolig vis, samt at der er truffet de forndne sikkerhedsforanstaltninger mod at dine oplysninger kompromitteres.

Da MailChimp er baseret i USA, accepterer du udtrykkeligt med din tiltrden af disse vilkr, at dine personoplysninger afgivet for at kunne sende dig nyhedsbreve, samt oplysninger vi genererer omkring din brug af vores nyhedsbreve kan eksporteres til og opbevares i USA.

MailChimp er herudover tilknyttet til Kommissionens Privacy Shield ordning. Du kan se mere om tilknytningen her

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?
Vi udsender vores nyhedsbrev, nr vi mener, vi har noget vigtigt eller nyt at fortlle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestrber os dog p at begrnse antallet, s vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger
Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi er forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ndre dine kontaktoplysninger
Du kan til enhver tid ndre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen.

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser
Du kan til enhver tid trkke dit samtykke tilbage og framelde dig nyhedsbrevet. Nr du har frameldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi m henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekrftelse p, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mail adresse i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke p afmeld nyhedsbrev linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev, du modtager fra os. Du kan ogs afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@gmlegalexperts.com, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.

Hvor lnge opbevarer I oplysningerne om mig?
Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse lige s lnge, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker p en sdan mde, at det ikke efterflgende er muligt at deanonymisere oplysningerne igen.

Dine vrige rettigheder efter persondatalovgivningen
Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du er uenig, i den mde vi behandler oplysninger om dig p, kan du klage til Datatilsynet

Cookie-politik

Vi bruger cookies p for at kunne levere den bedst mulige service til brugerne af vores hjemmeside. I vores cookie-politik kan du lse, hvordan vi hndterer brugen af cookies.

Cookies er sm tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sttes p din computer eller anden enhed. Cookies sttes, nr du besger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr p, hvilke sider du har besgt. De kan hjlpe dig til at fortstte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre prferencer.

Cookies er vigtige for os, for de hjlper til at gre vores onlinetjenester lettere at bruge, til at flge med i hvordan vores website bruges, og til at hjlpe os med at levere den bedste service til dig. For at gre det lettere for dig at overskue, den mde hjemmesiden bruger cookies p, har vi grupperet vores cookies i nogle letforstelige kategorier. Man kan se hver kategori og hver cookie i Cookiedeklarationen.

Oplysningerne i Cookiedeklarationen (se forneden) er givet p en ben og gennemsigtig mde, s du tydeligt kan se, hvordan cookies bruges til at gre dit besg p websitet bedre, og s du kan trffe et informeret valg om at tillade deres anvendelse. Hvis du alligevel nsker at styre eller fjerne cookies, s kan du gre det via indstillingerne i din webbrowser. Vr opmrksom p, at det kan pvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravlger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhngige af cookies, og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed. Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til hndtering af cookies. Flg vejledningen fra webbrowserproducenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *.

Sdan fjerner du cookies
nsker du ikke, at vi stter cookies, har du mulighed for at fjerne denne funktion. Nedenfor finder du vejledninger til, hvordan du fjerner cookies i de forskellige browsere:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Safari

Lion / MAC OS

Google Chrome

Opera

Flash

* Bemrk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten Ingen former for ansvar kan gres gldende over for os, hvis de er urigtige.

Cookiedeklarationen opdateres hver mned af Cookie Information. Hvis du har nogen sprgsml, s skriv til info@cookieinformation.com

Vilkr for anvendelse af
Ved at bruge DAHLs hjemmeside giver du samtykke til, at vi benytter cookies som beskrevet nedenfor. Vi stter frst cookies, nr du bevger dig videre fra vores startside, . Hvis du ikke lngere nsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravlge cookies ved at ndre indstillingerne i din browser. Du skal dog vre opmrksom p, at der i s fald kan vre services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de krver cookies til at huske de valg, du foretager. Du kan flge nedenstende links, hvis du nsker vejledning i at slette cookies fra din browser.

Inkassosager og tvangsauktioner

DAHL Advokatpartnerselskab
CVR nr. 37 31 00 85
Lundborgvej 18, 8800 Viborg
info@gmlegalexperts.com,
Telefonnummer 88 91 91 91
info@gmlegalexperts.com

(herefter kaldet DAHL) er dataansvarlig for behandling af personoplysninger, som DAHL indsamler og modtager om debitor i en inkassosag, hvor DAHL, som advokat for kreditor, er anmodet om at inkassere kreditors tilgodehavende hos den pgldende debitor.

Hvis De er debitor i en inkassosag (herunder part i en eventuel retssag, som udspringer af inkassosagen), som DAHL behandler for kreditor, betyder det flgende for Dem:

Hvilke oplysninger behandler vi om dig?
Fra kreditor modtager DAHL personoplysninger om Dem i form af Deres navn, adresse og oplysninger om gldsforholdet. DAHL kan modtage oplysninger om Deres cpr.nr., mailadresse, telefonnumre, kontaktoplysninger, konomiske, arbejdsmssige, sociale, helbredsmssige eller evt. strafferetlige forhold, hvis kreditor er bekendt hermed.

Personoplysninger kan DAHL evt. tillige modtage fra andre, som er bekendt med Deres forhold, som flge af at disse andre reprsenterer Dem under sagens behandling hos DAHL. Dette kan eksempelvis vre Deres advokat eller anden rdgiver.

DAHL kan endvidere selv indhente personoplysninger om Dem fra offentlige tilgngelige kilder, herunder sociale medier og databaser, hvorfra DAHL lbende vil opdatere Deres stamdata i form af navn, cpr.nr. og adresse med det ene forml, at kunne identificere og lokalisere Dem med sikkerhed.

I Deres egenskab af debitor kan De endvidere selv give DAHL personoplysninger enten skriftligt, mundtligt, telefonisk eller under retsmder ved domstolene.

Hvilke forml behandler vi Deres personoplysninger til?
DAHL anvender de indsamlede personoplysninger om Dem udelukkende med det forml at inkassere kreditors tilgodehavende hos Dem.

Som led i denne sagsbehandling kan der blive foretaget udlg i Deres udlgsegnede aktiver efter Retsplejelovens regler med henblik p om ndvendigt at tvangsrealisere udlagte aktiver til fyldestgrelse af kreditors tilgodehavende hos Dem. Indsamlede og modtagne personoplysninger vil alene blive anvendt i den udstrkning, det er ndvendigt for at fastlgge og inddrive kreditors tilgodehavende hos Dem.

Vi kan videregive personoplysninger om Dem
Under sagsbehandlingen kan det blive aktuelt at videregive personoplysninger om Dem til flgende:

  • Kreditor
  • Domstolene
  • Godkendte inkassokonsulenter
  • Advokatforbindelser, som mder p DAHLs vegne ved domstolene
  • Vognmnd, lsesmede, hndvrkere o.lign., som DAHL mtte antage som led i sagens behandling
  • SKAT, Deres udlejer, eller andre, som skal modtage underretning om foretagne udlg i Deres aktiver
  • Auktionshus, som skal forest bortsalg af udlagte aktiver
  • Kreditoplysningsbureauer

Behandlingen af Deres personoplysninger sker p baggrund af interesseafvejningsreglen i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f og hjemmelsreglerne i artikel 9, stk. 2, litra e og litra f. Den legitime interesse, som begrunder behandlingen, er kreditors interesse i at opn betaling af sit tilgodehavende hos Dem. DAHL behver ikke at indhente Deres samtykke til, at personoplysninger om Dem behandles med dette forml for je.

Hvor lnge opbevares personoplysningerne om Dem?
Som hovedregel opbevarer DAHL Deres personoplysninger i 10 r, efter at en inkassosag er endeligt afsluttet. Opbevaringsperioden kan dog konkret vre bde kortere eller lngere. I srlige tilflde har De ret til at f slettet Deres personoplysninger inden hovedreglen om sletning efter 10 r.

Nr DAHL skal fastlgge, hvor lnge Deres personoplysninger vil blive opbevaret, vil der blive lagt vgt p, om glden er blevet indfriet, om der er opstet uenighed om kravet eller sagsbehandlingen samt hvor lnge der kan gres et evt. ansvar gldende overfor DAHL i anledning af sagsbehandlingen.

Deres rettigheder
Efter persondatareglerne har De en rkke rettigheder.
Hvis De nsker at gre brug af Deres rettigheder efter Databeskyttelsesforordningen, skal De kontakte DAHL p kontaktoplysningerne, oplyst indledningsvist ovenfor. DAHL anbefaler at Deres henvendelse sker skriftligt for at sikre, at der ikke opstr misforstelser i anledning af Deres henvendelse.

Disse omfatter flgende:

Ret til indsigt: De har ret til at f indsigt i, om vi behandler oplysninger om dem, samt i givet fald adgang til de personoplysninger, som vi behandler om Dem.

Ret til berigtigelse: De har ret til at f urigtige personoplysninger om Dem berigtiget i form af en rettelse.

Ret til sletning: I visse tilflde har De ret til at f oplysninger om Dem, som vi behandler, slettet.

Ret til begrnsning af behandling: De har i visse tilflde ret til, at f begrnset den behandling DAHL foretager i forhold til personoplysninger om Dem. Uanset Deres nske om begrnsning kan DAHL fortsat foretage opbevaring af oplysningerne samt fortstte behandlingen med henblik p, at et retskrav kan fastlgges, gres gldende eller forsvares.

Ret til at gre indsigelse: De har ret til at gre indsigelse mod DAHLs lovlige behandling af Deres personoplysninger. Uanset en indsigelse, vil DAHL kunne behandle Deres personoplysninger, hvis DAHL kan pvise vgtige legitime grunde til behandlingen, der gr forud Deres interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, samt nr behandlingen er ndvendig for, at retskrav kan fastlgges, gres gldende eller forsvares.

Klage til Datatilsynet
De har ret til at klage til Datatilsynet, hvis De er utilfreds med DAHLs behandling af Deres personoplysninger. Datatilsynets kontaktoplysninger og nrmere om klagebehandlingen findes p www.datatilsynet.dk

Srlige forhold for lejere, liebhavere og auktionskbere af aktiver
Som led i DAHLs behandling af inkassosager medvirker DAHL i forbindelse med tvangsrealisering af udlagte faste ejendomme eller lsre ved at sdanne aktiver bortslges p tvangsauktion. De personoplysninger, som DAHL indsamler eller modtager fra personer, som er involverede i en tvangsauktion, eksempelvis som lejer af aktivet, liebhaver til aktivet eller auktionskber af aktivet, vil blive behandlet af DAHL p samme vis som ovenfor beskrevet med de samme rettigheder for de pgldende personer.

Tilmeld dig nyt fra DAHL

F mere at vide om gtepagter og srejeformer og konstruktioner. Vi gennemgr ud fra en praktisk synsvinkel de forskellige srejeformer, mulighederne for at kombinere dem og fordele og ulemper herved. Vi gennemgr ogs... sprgsml omkring sreje ved testamente og ved gaver, herunder overdragelser med delvist gaveelement og srejeovervejsler i den forbindelse. Vi omtaler problemstillinger vedrrende sammenblanding af srejemidler med andre midler og konsekvenser heraf, og vi kommer ind p sprgsml om surrogater og indtgters behandling.

Ls betingelser

Vilkr for modtagelse af nyhedsbrev

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af DAHL Advokatfirma.
Vores fulde kontaktoplysninger er:

DAHL Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR. nr.: 37 31 00 85

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

DAHL Advokatfirma indsamler alene din oplyste e-mailadresse dette er alt vi behver for at kunne sende dig nyhedsbreve mv.

Vores it-system indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet herunder om vores nyhedsbrev bliver bnet, hvor lang tid mailen er ben, om der klikkes p links samt hvornr e-mailen slettes igen.

Du skal herudover vre opmrksom p, at hvis du klikker p links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Nr du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsfringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring DAHL Advokatfirma eller vores nyhedsbrev.

Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse.

Vores brug sker alene p grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, s vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at mlrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske forml i anonymiseret form.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de forndne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hndeligt eller ulovligt tilintetgres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i vrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandr til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler p vores instruks.

Vi anvender servicen MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp udbydes af The Rocket Science Group, LLC og er hjemmehrende i Georgia, USA. MailChimp opbevarer og behandler personoplysninger for os som databehandler, og vi har indget skriftlig databehandlingsaftale for at sikre, at dine personoplysninger alene behandles efter vores instruks, p fortrolig vis, samt at der er truffet de forndne sikkerhedsforanstaltninger mod at dine oplysninger kompromitteres.

Da MailChimp er baseret i USA accepterer du udtrykkeligt med din tiltrden af disse vilkr, at dine personoplysninger afgivet for at kunne sende dig nyhedsbreve, samt oplysninger vi genererer omkring din brug af vores nyhedsbreve kan eksporteres til og opbevares i USA.

MailChimp er herudover tilknyttet til Kommissionens Privacy Shield ordning. Du kan se mere om tilknytningen her.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, nr vi mener vi har noget vigtigt eller nyt at fortlle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestrber os dog p at begrnse antallet, s vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ndre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ndre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse) ved at enten afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen.

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Nr du har frameldt dig nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til at vi m henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekrftelse p, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev, og vi sletter derefter din e-mail adresse i vores modtagerliste af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke p afmeld nyhedsbrev linket, som er indeholdt i hver nyhedsbrev du modtager fra os. Du kan ogs afmelde dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@gmlegalexperts.com, hvori du oplyser navn og e-mailadresse.

Hvor lnge opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse lige s lnge, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker p en sdan mde, at det ikke efterflgende er muligt at de-anonymisere oplysningerne igen.

Dine vrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i hvilke oplysninger, vi behandler om dig.

Hvis du er uenig i den mde, vi behandler oplysninger om dig p, kan du klage til Datatilsynet

Du modtager nu DAHL Nyt

Forretningsomrder du nsker info om:

  • Intet valgt

Din information

Accepter betingelserne